HU | EN | DE

Tájékoztató a scopeArchiv frissítéséről és az ezzel kapcsolatos kutatótermi változásokról Budapest Főváros Levéltárában

Tájékoztatjuk tisztelt kutatóinkat, hogy a scopeArchiv rendszer karbantartása miatt Budapest Főváros Levéltára kutatóterme 2018. március 12-én, hétfőn 09.00 órától a megszokott nyitva tartás szerint, de csökkentett üzemmódban nyit ki. Egyes szolgáltatásaink bizonytalan ideig ezután nem lesznek elérhetőek.

A csökkentett üzemmódú nyitva tartás időtartama alatt Budapest Főváros Levéltára a scopeArchiv teljes leállása alatt semmilyen elektronikus úton érkező megkeresést (beiratkozás, iratkikérés, másolat-megrendelés) nem áll módjában fogadni.

A rendszer teljes leállása alatt kutatóink csak a levéltár kutatótermében iratkozhatnak be személyesen, tekinthetik meg a segédleteket és kérhetnek ki iratokat.

Budapest Főváros Levéltára honlapján elérhető helyrajzi szám kereső segítségével továbbra is tájékozódhatnak a tervtári iratanyag hozzáférhetőségéről.

Szolgáltatásaink teljes körű helyreállítása csak a rendszer sikeres frissítésének időpontját követően lesz lehetséges.

A rendszer frissítésével előreláthatólag 2018. április 8-án 24.00 óráig végeznek a kivitelezők.

Felhívjuk a tisztelt kutatók és ügyfelek figyelmét, hogy a rendszer újraindításának időpontja még változhat, ezért kérjük, hogy figyeljék és kövessék a levéltár nyilvános online felületeit (BFL honlapBFL official FacebookMagyar Levéltári PortálE-levéltár oldal), ahol minden aktuális információt közzé fogunk tenni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Budapest Főváros Levéltára

 

 

Friss bejegyzések

Archívum

2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015

Kategóriák

Szerzők

Feliratkozások

RSS / Atom